Skip to content
21.3.2021

Kevätkokous 2021 virtuaalisesti

Mikkelin Reserviläiset ry järjestää ensimmäistä kertaa kevätkokouksen ja sen yhteydessä olevan luennon etänä.

Tapaamiset sosiaalisen median kautta ja erilaisissa internet palvelimissa ovat yleistyneet viimeisen vuoden aikana. Reserviläisillä on siitä kokemusta ja vuoden 2020 syyskokouksesta, mikä pidettiin osittain etäkokouksena. Paikan päällä Mikkelin Reserviupseerikerholla oli jälleen monipäinen jäsenmäärä, mutta lisäksi ilahdutti myös etänä osallistuneet jäsenet useidenkin kilometrien päästä!

Hallitsevien viranomaismääräysten ja suositusten takia tuleva kevätkokous pidetään etänä. Mikkelin reserviläisten jäsenenä olet saanut sähköpostiisi kutsun ja muistutuksen kokoukseen osallistumisesta. Lisäksi sinulle on jo lähetetty kevätkokouksen kutsulinkki.

Mukaan pääsee vielä virtuaalisesti! Jos et ole ilmoittautunut kevätkokoukseen, laita sähköpostia puheenjohtaja Mika Häkkiselle (mikah2010@gmail.com) ja ilmoittaudu mukaan kokoukseen. Ilmoittautuminen päättyy 16.3.2021. Välitämme kokouksen Microsoft Teams – järjestelmän kautta, joten tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen, jossa on toimiva nettiyhteys. Mitään erillisiä ohjelmia ei tarvitse ladata, ellet itse halua käyttää ohjelmaa jatkossakin.

TILAISUUDEN OHJELMA

18.00-18.05 Tervetuloa ja ohjeet TEAMS –käyttöön

18.05-19.00 Kevätkokousesitelmä
”Ukrainan sodan erityispiirteet”
Etelä-Savon aluetoimisto
Alueupseeri, kapteeni Henri Myllys

19.00-20.00 Yhdistysten kevätkokoukset
Mikkelin RES UPS ry
Mikkelin RES ry

Tervetuloa mukaan kevätkokoukseen!

Mikkelin Reserviläiset Ry
Johtokunta